تهران – خیابان انقلاب – جنب پارک دانشجو – خیابان رازی – کوچه شیرزاد – پلاک ۱۴ – واحد ۲

بهترین نرم افزار بازاریابی

فهرست مطالب

بهترین نرم افزار بازاریابی

 

امروزه عوامل متعددی از جمله استعداد، خلاقیت، کیفیت، استفاده صحیح از فناوری ها و … منجر به تمایز برخی از کسب وکار ها نسبت به سایرین خواهد شد. به کارگیری نرم افزار های مختلف بازاریابی یکی از فناوری هایی نوین است که طی چند سال اخیر مورد توجه بسیاری از صاحبان کسب و کار های موفق قرار گرفته است. در واقع بازاریابی حرفه‏ای نیازمند استفاده اصولی از یک یا چند نرم افزار بازاریابی است.

کاربرد نرم افزار بازاریابی

تصور اینکه نرم افزار های بازاریابی فقط برای کسب و کار های گسترده یا شرکت های بزرگ کاربردی است نادرست است، زیرا که این نرم افزار های برای هر کسب کاری سودآور خواهد بود. در واقع نرم افزار های بازاریابی با سرعت بخشیدن به فرایند هایی از جمله دسته‌ بندی مشتریان، شناسایی مشترین فعال‏تر، مدیریت تبلیغات و … منجر به بهبود عملکرد، افزایش کارایی و نهایتا سود آوری بیشتر خواهد شد.

برنامه ها است.

شروع کار با نرم افزار بازاریابی

اگر تا کنون از نرم افزار های بازاریابی استفاده نکرده‏اید و قصد دارید با راه اندازی یک نرم افزار بازاریابی کارآمد به کسب و کار خود رونق بیشتری دهید، لازم است به نکات کلیدی در این زمینه توجه فرمایید. اولین نکته تعیین اهداف بازاریابی است. به این منظور که مشخص نمایید هدف شما از به کارگیری این نوع نرم افزار ها چیست؟ ایجاد بازار فروش جدید، احیا کسب و کار فعلی، ایجاد سرنخ های فروش، تعامل موفق با مشتریان فعلی و ….
دومین نکته بررسی نمونه نرم افزار های بازاریابی موفق در زمینه کاری مشابه خودتان است. یعنی عملکرد نرم افزار های بازاریابی مختلف را در کسب و کار های مشابه بررسی نموده و توجه فرمایید که هر کدام به چه نحوی از این برنامه ها استفاده کرده‏اند. نکته سوم اینکه مشورت با تیم فروش درباره نیازهای اتوماسیونی، چگونگی ارتباط و تعامل بهتر با مشتریان و راهکار های افزایش کارایی را فراموش نکنید. در آخر با تعیین اهداف بلند مدت می توانید تصمیم گیری کنید که کدام پلتفرم بازاریابی با کسب و کار شما سازگار است و به رشد کسب و کارتان کمک خواهد کرد.

بهترین نرم افزار های بازاریابی کدامند؟

به طور کلی موفق ترین کسب و کار ها دائما از نرم افزار های بازاریابی به منظور افزایش فروش و جذب هر چه بیشتر مشتری استفاده می کنند. با توجه به اهمیت به کارگیری نرم افزار های بازاریابی، لازم است از بین هزاران نرم ‌افزار موجود، بهترین ها را متناسب با نیاز خود شناسایی و انتخاب نمایید. برای انتخاب بهترین نرم افزار بازاریابی باید به ویژگی های آن به توجه فرمایید. به طور کلی یک نرم افزار بازاریابی مناسب دارای ویژگی های زیر است.
• معیار های سهولت در راه اندازی و کاربری ساده، پشتیبانی مناسب، سرعت بالا در انجام فرایند ها و … از مهم ترین ویژگی های یک نرم افزار های بازاریابی مناسب است.
• اصولا دارای کاربرد های کارآمدی از جمله هدفمند سازی تبلیغات، بازدهی بهتر تیم فروش، دستیابی به سود بیشتر و … است.
• با دسته‌بندی مشتریان بر اساس مراجعات و سوابق خرید های گذشته، علایق و ترجیحات عموم مشتریان را مشخص خواهد کرد.
• بهترین نرم افزار بازاریابی با تحلیل کمپین های برگزار شده و مشخص کردن میزان اثرگذاری آن ها، به بازاریابی کارآمد کمک می کنند. زیرا که تیم بازاریابی با توجه به میزان تاثیر کمپین ها، می توانند راهکار ها و ایده های خلاقانه تر را برای کمپین های جدید اجرا نمایند.

مزایای نرم افزار بازاریابی

• انجام فرایند های تبلیغات و بازاریابی به صورت خودکار
• ایجاد کمپین ‌های بازاریابی و مدیریت و تحلیل آسان‏تر آن ها
• قابلیت ارسال پیامک، ایمیل و فکس برای مشتریان با محتوا های متفاوت مانند اطلاع رسانی تغییرات، طرح های تخفیفی و …
• جمع آوری بانک اطلاعاتی کامل از مشتریان
• سهولت در ایجاد تعامل با مشتریان

چند مورد از بهترین نرم افزار های بازاریابی

1. انواع نرم افزار های باشگاه مشتریان
نرم افزار های باشگاه مشتریان انواع مختلفی دارند که این موضوع انتخاب بهترین مورد را دشوار کرده است. نکته مهم در انتخاب بهترین نرم افزار باشگاه مشتریان، آگاهی از ویژگی های و کاربرد هر یک از آنهاست. در واقع نرم افزار های باشگاه مشتریان نوعی برنامه‏ی مشارکتی است که سبب ایجاد تعامل موثرتر و پایدار تر با مشتریان خوهد شد.
به کمک نرم افزار باشگاه مشتریان می توانید از مزیت هایی از جمله ایجاد فرم های نظرسنجی، بررسی انتقادات و پیشنهادات افراد، ایجاد طرح های تشویقی و امتیاز دهی، ارائه طرح های تخفیفی و مناسبتی و … بهره‏مند شوید. علاوه بر تاثیرات مثبت در بازاریابی، مواردی مانند کمک به حفظ مشتریان فعلی و برقراری ارتباط موثر با مشتریان نیز از دیگر مزیت های نرم افزار های باشگاه مشتریان است.

2. نرم افزار CRM
به کارگیری این نرم افزار به طور حتم در رشد کسب و کارتان موثر خواهد بود. نرم افزار CRMبا سازماندهی اطلاعات مربوط به مشتریان، به شما کمک خواهد کرد که نیاز های عمده مشتریان و همچنین پرفروش ترین محصولات را شناسایی نمایید. همچنین این نرم افزار کاربردی در انجام برخی از امور ضروری به صورت اتوماتیک به شما کمک خواهد کرد. به طور کلی CRM امکان ارتباط بلند مدت با مشتری را فراهم خواهد کرد که این تعاملات می تواند منجر به وفاداری مشتری به کسب و کار شما شود. به علاوه برخی از ویژگی های کاربردی CRM در بازاریابی عبارتند از:
• ایجاد پایگاه اطلاعاتی مفید
• برقراری ارتباط آسان‏تر با مخاطبان
• افزایش فروش و سودآوری
• سرویس دهی و پشتیبانی مناسب
• کمک به انجام فرایند تبلیغات
• وفادارسازی مشتریان فعلی و جذب مشتری جدید
3. اتوماسیون بازاریابی
بدیهی است ایجاد کمپین ‌های موفق بازاریابی، حتی برای کسب و کار های کوچک با پایگاه مشتریان محدود، از چالش های بسیاری از مشاغل به شمار می رود و کار آسانی نیست. به همین دلیل با کمک ابزار های اتوماسیون بازاریابی می توانید به سرعت پیشرفت کنید و فرایند بازاریابی را به صورت کاملاً اتوماتیک پیش ببرید. به‌ عنوان‌ مثال Autopilot یکی از این نوع نزم افزار هاست که با سوابق مشتریان، کمپین‌ ها را شخصی ‌سازی کرده و به برقراری ارتباط مؤثر با مشتریان کمک خواهد کرد.
4. ابزار های مدیریت پروژه
یک بازاریابی حرفه‌ای با استفاده از نرم افزار های مدیریت پروژه کامل خواهد شد. این نوع برنامه های بازاریابی به بررسی عملکرد اعضا و میزان پیشرفت پروژه کاربردی است. از مزیت های این برنامه ایجاد ارتباط مؤثر تیم و عوامل اجرایی و همچنین انجام سر وقت امور است.
5. ابزار Trello نرم افزار بازاریابی برای سازماندهی تیم
ترلو ابزاری عالی برای سازماندهی تیم بازاریابی و مدیریت پروژه‌ ها است. با استفاده از این نرم افزار می توانید با صرفه‌جویی در زمان به برنامه های خود نظم دهید. همچنین با به کارگیری ترلو می توانید برای هر یک از اعضای تیم، بخش‌ تعیین کرده و وظیفه هر فرد را در بخش مربوطه قرار دهید. از مزایای ترلو می توان به مواردی از جمله افزایش دقت در انجام امور، انجام کار ها و پروژه ها به شکل اصولی، دقیق، کاملا و نهایتا فزایش سرعت کار اشار کرد.
6. نرم افزار ایمیل مارکتینگ
با پیشرفت تکنولوژی‌ و روی کار آمدن انواع نرم افزار های بازاریابی، همچنان بازاریابی ایمیلی کارآمد و مفید است. از اهداف مهم به کارگیری نرم افزار ایمیل مارکتینگ می توان به دسته بندی مشتریان، پرورش سرنخ، پیام ‌رسانی شخصی سازی شده و … اشاره کرد.
7. نرم افزار CMSیا مدیریت محتوا
ایجاد وب سایت و انتشار مطالب مفید در آن نیز یکی از دغدغه های همیشگی کسب و کار ها بوده و هست. در گذشته آپلود محتوا در سایت، نیازمند کد نویسی و برنامه ‌نویسی بود. در حالی که امروزه به کمک CMS آپلود محتوا به راحتی و در کمترین زمان ممکن امکان پذیر شده است. به طور خلاصه نرم افزار CMSیا مدیریت محتوا به منظور انتشار سریع‏تر و آسان‏‏تر محتوا استفاده می شود و به بازاریابی بهتر کمک خواهد کرد.
8. ابزار های سئو
استراتژی‌ های سئو منجر به قرارگیری صفحه در بالاترین بخش از نتایج حاصل موتور های جستجو خواهد شد که این موضوع نهایتا باعث ایجاد ترافیک پایدار برای وب سایت شما می شود. به علاوه با این ابزار های بازاریابی می توانید رقبای خود را تحلیل کنید، لینک ‌سازی‌ صحیح داشته باشید و محتوای مد نظر خود را بهینه سازی نمایید. به کار گیری اصولی ابزار های سئو نهایتا به مشاهده بهتر و بیشتر سایت شما در موتور های جستجو کمک می کند.

موفق ‌ترین کسب و کار ها همواره سعی می کنند از به‌روز ترین تکنولوژی ‌ها برای مدیریت و بازاریابی استفاده نمایند. نرم افزار های بازاریابی و فروش از جمله این تکنولوژی ‌هاب نوین هستند. اما انتخاب بهترین نرم افزار بازاریابی آسان نیست و نیازمند شناخت مهم ترین نیاز های هر کسب و کار به علاوه آشنایی با ویژگی‌ها، مزایا و معایب هر یک از این

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *