تهران – خیابان انقلاب – جنب پارک دانشجو – خیابان رازی – کوچه شیرزاد – پلاک ۱۴ – واحد ۲

بهترین باشگاه مشتریان | معرفی امکانات لازم برای باشگاه مشتریان ایرانی

فهرست مطالب

بهترین باشگاه مشتریان

 

قطعا شما هم مثل چند هزار نفر دیگه یک کسب و کار با قدمت بالا برای خودتون دارین که می خواین اونو تا حدی به تکنولوژی حاکم بر کسب و کارهای امروزی آغشته کنین. این کار هم میتونه کیفیت کار شما رو افزایش بده و هم میتونه ارتباط شما با مشتریانتون رو بیشتر کنه. حتما هم میدونین که ارتباط شما با مشتریان و آگاه شدن از خواسته اونا تا چه اندازه میتونه توی سطح کیفی ارائه خدمات شما تاثیر گذار باشه.

چیزی که در بازار حال حاضر ساکنه، ایجاد یک باشگاه مشتریان بکر و منحصر به فرده؛ دقیقا چیزی که درصد بالایی از مدیران کسب و کار به دنبال اون هستن. حالا سوالی که به وجود میاد اینه که اصلا بهترین باشگاه مشتریان میتونه چه خصوصیاتی رو برای خودش داشته و ما به عنوان فردی که قراره اونو راه اندازی کنیم، باید چه نکاتی رو برای اون در نظر بگیریم. ما در این مطلب از نرم افزاران به شما میگیم که چطوری یک باشگاه مشتریان همه چی تموم رو برای خودتون داشته باشید.

باشگاه مشتریان چیه؟

بزارین معرفی باشگاه مشتریان رو با یک مثال به شما بگیم. فرض کنید شما یه فروشگاه لوازم آرایشی دارید. در این فروشگاه از انواع و اقسام محصولات آرایشی استفاده کرده اید تا توانسته اید کسب و کار خودتون رو به سطح عالی برسونید.

توی این روند، می بینید که مشتری های بسیاری به سراغ شما میان و بعضی از اونا هم تبدیل به مشتری دائمی شما میشن. حالا شما باید راهی رو پیدا کنید تا با مشتریان ارتباط برقرار کنید؛ البته این ارتباط به منظور راهی است که خارج از محوطه فروشگاه شما باشد.

ارسال اس ام اس یا تماس هایی که توسط تلفن گویا انجام میشه دیگه قدیمی شده و از اونجایی که مشغله زندگی روزمره افراد زیاد شده، بسیاری از افراد حتی وقت وصل کردن تماس یا چک کردن اس ام اس های خودشون رو ندارن؛ اما وجود یک نرم افزار در تلفن همراه اونا باعث میشه که اونا حداقل یکبار در روز به اون مراجعه کنند؟ می پرسید چرا؟ چون اونا مشتری های دائم شما هستن و علاقه دارن بدونن که براشون چی آماده کردین. شما می تونین از این طریق آخرین اجناس خودتون رو بهشون معرفی کنین و یا اگر روزی تخفیفاتی رو روی محصولاتتان قرار دادین، از این همین طریق به اونا اطلاع رسانی کنید.

 

مراحل اجرای باشگاه مشتریان در سایت نرم افزاران برای کسب و کار شما

  • ورود به صفحه اصلی سایت باشگاه مشتریان (نرم افزار باشگاه مشتریان)
  • مشاهده امکانات باشگاه مشتریان و بررسی
  • تماس با کارشناس باشگاه مشتریان و دریافت دمو
  • مشاهده فیلم ارسال شده از سمت کارشناس برای شما 
  • ورود به پنل با اطلاعات ارسال شده برای شما و تست رایگان
  • محاسبه هزینه باشگاه مشتریان با توجه به نیاز شماو پرداخت از پنل

مشاوره رایگاه و دریافت دمو

در این مرحله بعد از مشاوره رایگان دمو رایگان 7 روزه برای شما ارسال خواهد شد

برای تماس کلیک کنید

تماس

بررسی و مشاهده دمو

در این مرحله اطلاعات ارسالی باشگاه مشتریان و آموزش کار با پنل میبایست از سمت شما بررسی شده و به کارشناس برای صدور فاکتور اطلاع داده شود

برای تماس کلیک کنید

تماس

مرحله نهایی

بعد از پرداخت فاکتور صادر شده پنل شما با امکانات درخواست شده شارژ خواهد شد

برای تماس کلیک کنید

تماس

اصلا چرا باید از باشگاه مشتریان استفاده کنیم؟

خب، از اونجایی که ما روزانه با مدیران بسیاری ارتباط داریم، میدونیم که اولین سوالی که برای شما به وجود میاد اینه که اصلا چرا باید کسب و کارتون از باشگاه مشتریان استفاده کنه؟ اگر بخوایم یک پاسخ کوتاه به این سوال بدیم، باید بگیم که شما برای ارتقا و همچنین تثبیت کسب و کارتون در بازار، نیاز به وفاداری مشتری نسبت به خودتون دارین.

این یعنی چی؟ یعنی وقتی مشتری سمت شما میاد، صرف نظر از این که شما یک کارخانه عظیم هستید یا تنها یک فروشگاه کوچک، باید احساسی به اون بدین که برای دفعات بد هم شمارو برای خرید خودش انتخاب کنه.

خب قطعا شما نمی تونین هر روز اون مشتری رو ببینین یا هر روز باهاش تماس بگیرین و از اتفاقاتی که در طول روزش افتاده صحبت کنید که رابطه شما با اون مستمر و محکم بمونه اما می تونین از یک اپلیکیشن در این زمینه استفاده کنید که به صورت یک جا با همه ی مشتری ها ارتباط برقرار کنید.

پس شما به باشگاه مشتریان احتیاج دارید تا با مشتری، خارج از مسئله کاری خودتون ارتباط داشته باشید و از طرفی دیگه، اگر قرار بود اخبار مهم از وضعیت کسب و کارتان به آن ها اطلاع بدین، به راحتی و در سریع ترین زمان این کار رو انجام بدین.

بهترین باشگاه مشتریان چه ویژگی هایی داره؟

پس با توجه به اطلاعاتی که در دوتا بخش قبلی به شما گفتیم، میتونیم بگیم که شما با باشگاه مشتریان این احساس رو به مشتریانتون میدین که شما تنها دنبال سود خودتون نیستین، بلکه احساس رضایت اونا هم جزو اهداف شما از کسب و کارتونه. حالا بهترین باشگاه مشتریان میتونه چه خصوصیاتی رو برای خود به همراه داشته باشه تا با سایر رقبا متمایز بشه؟ در این بخش به این موضوع می پردازیم.

 

یک باشگاه مشتریان خوب، قابلیت انعطاف و هماهنگی داره، یعنی …

اساسا یک باشگاه مشتریان انعطاف پذیره، یعنی مطابق با نیاز کسب و کار شما طراحی میشه. حتما دیدین که بعضی از مجموعه ها پلتفرم های آماده رو در اختیار کسب و کارها برای باشگاه مشتریانشون قرار میدن. خب این پلتفرما اصلا نمیتونه برای شما شخصی سازی بشه و انعطاف پذیری لازمو نداره. همین موضوع باعث میشه تا هم شما به هنگام کار باهاش به مشکل بخورین و هم مشتری متوجه منظور اصلی شما از پیامتون نشه.

پس بهترین باشگاه مشتریان، باشگاهیه که صد در صد با کسب و کار شما برنامه ریزی شده باشه. توی این زمینه کارشناسان نرم افزاران میتونن راهنمایی هی طلایی رو در اختیارتون قرار بدن.

یک باشگاه مشتریان خوب، به شما اجازه میده رفتار مشتریتون رو دنبال و تحلیل کنین، یعنی …

خب این قسمت از ویژگی های بهترین باشگاه مشتریان، تا حدودی به روانشناسی مشتری ربط داره. شما باید بدونین که مشتری داره از کسب و کار شما دور میشه یا حتی اونو به بقیه هم معرفی میکنه. وقتی که شما در ماه به عنوان مثال 2 الی 3 خرید از یک مشتری داشته باشید، قطعا نمیتونین تحلیل کنین که آیا ماه بعدی هم هنوز این مشتری برای شماست یا رقبا اونو جذب خودشون کردن.

یک باشگا مشتریان خوب این زمینه رو برای شما مهیا می کنه تا به شکل نامحسوس رفتار مشتریتون رو دنبال کنین و فعالیت های اونو رو در جهت ارتقا کسب و کارتون تحلیل کنین. یادتون باشه توی این تحلیل، مشتری های وفادار همیشه اولویت دارن.

یک باشگاه مشتریان خوب، امکان تعریف پیشنهادات هدفمند رو به شما میده، یعنی …

حالا که رفتار مشتریتون رو تحلیل کردین، مهمه که بتونین با توجه به این رفتار و داده هایی که از اون دریافت کردین، یک پیشنهاد خوب واسه ارتقا سطح کیفی کسب و کارتون بدین. خب شاید این کار تا حد زیادی مشکل باشه و اگر شما یک متخصص در کسب و کارتون توی این زمینه نداشته باشین، قطعا پیچیده تر هم میشه.

بهترین باشگاه مشتریان اینجا به شما یک کمک خوب و کامل رو میکنه. شما از طریق این پلتفرم و نظرسنجی هایی که انجام میدین، کاملا متوجه میشین که چه چیزی مشتری های شما رو غافلگیر میکنه؛ مثلا یک بن خرید یا تخفیف عالی رو خدمات شما میتونه واسه مشتری خیلی هیجان انگیز باشه.

 

خصوصیات اصلی یک باشگاه مشتریان خوب چیه؟

بحث خصوصیات باشگاه مشتریان، به نحوه عملکردش برمیگرده. یعنی اگه شما با عملکرد و دسترسی هایی که باشگاه مشتریان در اختیارتون قرار میده آشنا باشین، زمانی که بخواین اونو برای خودتون داشته باشین، به طور کامل میتونین بررسی کنین که این پلتفرمی که در اختیار شما قرار دادن کیفیت مناسب رو داره یا نه. این خصوصیات عبارتند از:

  • کار با این پلتفرم به راحتی انجام میشه و اصلا مبهم نیست.
  • فرآیندهایی مثل عضویت، ثبت تراکنش ها و تخصیص آفر کاملا اتوماتیک توش انجام میشه.
  • پلتفرم این باشگاه قابلیت توسعه و بروز رسانی داره.
  • قابلیت های منحصر به فردی رو هم به مدیر و هم به مشتریا میده.

پس اگه باشگاه مشتریانتون کاربردی سختی داشت، اونقدری که باید خاص نبود، عضویت توش خیلی سخت بود، پس بهتره که بیخیالش بشین و یک باشگاه بهتر رو برای خودتون بگیرین.

بهترین باشگاه مشتریان دنیا ماله کدوم کسب و کارهاست؟

حالا که تا اینجا اومدیم، بی لطفیه اگه با باشگاه های خفن در سراسر دنیا آشنا نشیم.

  • باشگاه مشتریان استارباکس:

اگه یه قهوه خوره قهار هستین، پس حتما با استارباکس و شیوه کارش آشنایین. این کافی شاپ زنجیره ای آمریکایی، یک باشگاه مشتریان بینظیر داره. مشتریا توی این باشگاه ثبت سفارش خودشون رو انجام میدن و ازش امتیاز میگیرن. توی این مابین، بعضی از مشتری ها یکباره یک نوشیدنی مجانی هم برنده میشن!

  • باشگاه مشتریان ایکیا:

یکی از شرکت های معتبر که در سوئد تاسیس شده و در حوزه کالاهای خانگی فعالیت داره، شرکت ایکیاست که بخاطر رفتار عالی که توی باشگاه مشتریانش داره، تونسته تو لیسته ما جا بگیره. اسم این باشگاه Family IKEA هستش و کار کردن باهاش خیلی آسونه. مشتریا توی این باشگاه تخفیفای زیادی رو واسه خودشون دارن و یکی از تخفیفای جالبی که این شرکت به مشتریاش میده، نگهداری رایگان یک روزه فرزندان اعضای باشگاه توی یه محیط امن هستش.

  • باشگاه مشتریان آمازون:

باشگاه مشتریان آمازون که به Amazon Prime مشهوره، یکی از خفن ترین باشگاه های مشتریان جهانه! توی این باشگاه اگه مشتری ها یک مبلغ مشخصی رو به طور سالانه پرداخت کنن، محصولاتشون 2 روزه و به شکل کاملا رایگان به دستشون میرسه!

  • باشگاه مشتریان اوبر:

اوبر مثل اسنپ توی ایران، یک سرویس آنلاین سفر هستش که یکی از موفق ترین باشگاه های مشتریان رو برای خودش داره. این شرکت واسه مشتری های خودش 4 تا طرح که آبی، طلایی، نقره ای و مشکی نام دارن رو طراحی کرده. اونا هرچی امتیاز بیشتری با سفرهاشون بگیرد، توی این طرحا وارد میشن و از خدمات بهتری هم استفاده می کنن.

چندتا ایده خود برای داشتن باشگاه مشتریان

شما علاوه بر این که میتونین بهترین باشگاه مشتریان رو برای خودتون داشته باشین، میتونین این باشگاه رو به برنامه های مجزا تقسیم بندی کنید. به طور کلی، باشگاه مشتریان میتونه 4 برنامه جداگانه برای خودش داشته باشه که عبارت اند از:

  • برنامه امتیازدهی
  • برنامه پرداخت
  • برنامه مراکز خرید
  • برنامه معرفی عضو

این ایده بیشتر برای کسب و کارهای کوچیک کارساز تره. معمولا این کسب و کارها نمیخوان هزینه زیادی برای دریافت پلتفرم باشگاه مشتریان خیلی پیشرفته پرداخت کنند. از این رو، به اونا پیشنهاد میشه که فقط بخشی از اونو داشته باشن.

حالا توی این بخش که آخرین قسمت از محتوای ماست، این ایده ها رو با همدیگه بررسی میکنیم:

برنامه امتیازدهی

همه مرکز خریدا یا برنامه هایی که خدمات ارائه میدن، براشون مهمه که مشتری از محصولات یا خدماتشون راضیه یا نه. این کار با برنامه امتیازدهی انجام میشه. مثالش رو میتونین توی برنامه اسنپ اکسپرس ببینین. بعد از این که سفارش شما براتون ارسال میشه، پس از این که بین یک الی دو ساعت از دریافت سفارش شما میگذره، یک پیامک حاوی محتوای “آیا از سفارش خودتان راضی بودید؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید” براتون ارسال میشه که شما با فشردن لینکی که توی این پیامک هست، به صفحه امتیازدهی و ثبت نظرات هدایت میشین.

برنامه پرداخت

اگر بخش خرید اینترنتی خودتون رو فعال می کنین، میتونین انواع روش های پرداخت رو به اون اضافه کنید. برنامه پرداخت به شما این امکان رو میده که به مشتریانتون اجازه بدین، هرطور که دلشون میخواد پرداختشون رو انجام بدن. مثلا، از کیف پول سایر اپلیکیشن های دیگه استفاده کنن یا خودتون یک کیفه پول با مقداری مشخص براشون برنامه ریزی کنین که از اون پرداخت رو انجام بدن و آخر ماه هزینه ها رو واریز کنن.

برنامه مراکز خرید

بعضی از کسب و کارها باید با کسب و کارهای دیگه ارتباط برقرار کنن. مثلا، اونارو به مشتریاشون معرفی کنن یا امکان خرید از اونارو برای مشتریاشون قرار بدن. این مدل کسب و کارها میتونن از برنامه مراکز خرید استفاده کنن.

برنامه معرفی عضو

یکی از برنامه هایی که هم برای شما خیلی سود داره هم مشتری، برنامه معرفی عضو هستش. شما توی این برنامه به مشتریاتون اعلام می کنید که با معرفی شما به 3 نفر از دوستاشون، و در صورت استفاده دوستان آنها از خدمات، یک مرتبه خدمات رایگان از شما دریافت می کنن. این مدل برنامه هم مشتری رو برای معرفی دوستاش هدایت میکنه و هم شما رو به سود چند برابر میرسونه.

سخن پایانی

در این مطلب ما سعی کردیم تا شما عزیزان هر اطلاعاتی که باید درمورد بهترین باشگاه مشتریان بدونین رو بهتون بگیم. حالا اگه قصد دارین یک باشگاه مشتریان همه چیز تموم رو برای خودتون داشته باشین، همین حالا با کارشناسای نرم افزاران ارتباط برقرار کنین تا از پیشنهادای بینظیر اونا در زمینه ساخت یک باشگاه مشتریان بکر، شگفت زده بشین! از این ما رو هم تا انتها همراهی کردین، مچکریم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *